Denne flinke gjengen skal lede HSO i det videre arbeidet!

Denne flinke gjengen skal lede HSO i det videre arbeidet!

Vi har valgt et nytt styre for HSO!

Styret er bredt sammensatt av offentlige og private aktører innen sektorer som er helt nødvendig for å nå målene.

Dette lover veldig godt! HSO har fått med seg en handlekraftig gjeng og et svært kompetent styre og vi gleder oss til det videre arbeidet med å utvikle et verdensledende innovasjonsdistrikt for sirkulærøkonomi” - sier Elin Schjenken Halvorsen.

Styret består av Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS (styreleder), Knut Inderhaug, administrerende direktør i Hafslund Oslo Celsio, Remi Pettersen, direktør på Kuben yrkesarena, Eli Grimsby, administrerende direktør i Oslobygg, Malin Gjellestad, spesialrådgiver i byrådsavdeling for næring og eierskap, Hans Petter Karlsen, administrerende direktør i Renovasjon- og gjenvinningsetaten, Thomas Holth, prosjektdirektør i Økern Sentrum ANS, Mathis Grimstad, administrerende direktør i Stor-Oslo eiendom og Christian Andersen, regionsdirektør i Norsk Gjenvinning.

For å få fart på det grønne skiftet og sirkulære løsninger som en del av byutviklingen må de viktigste og største aktørene innen kunnskap, næring og eiendomsutvikling spille på lag.

Med sterk innsats fra både offentlig og privat sektor gleder vi oss til den kommende perioden og et svært spennende utviklingsarbeid!

 

Les pressesaker her:
Toppnavn inn i styret i Hovinbyen Sirkulære Oslo

https://arkitektur.no/aktuelt/bransje/obos-siraj-blir-styreleder-for-hovinbyen-sirkulaere-oslo/

https://www.bygg.no/nytt-styre-i-hovinbyen-sirkulaere-oslo/1531770!/