Bli med på Hovinbykonferansen 2024!

Bli med på Hovinbykonferansen 2024!

Hovinbykonferansen 2024

Er du engasjert i fremtiden til Hovinbyen? Ønsker du å se Hovinbyen blomstre som en klimasmart og levende del av Oslo? Da er dette konferansen for deg!

Hold av 18. og 19. april og bli en del av et voksende fellesskap som jobber mot en lys fremtid for Hovinbyen. Enten du bor, jobber, studerer, eller har et hjerte for Hovinbyen, er din stemme viktig.

Påmeldingen er åpen - merk deg datoene og besøk www.hovinbykonferansen.no for å registrere deg.

Arrangeres for tredje gang

I år arrangeres Hovinbykonferansen for tredje gang, og siden sist har vi sett store fremskritt i området. Sammen vil vi utforske Hovinbyens fortid, nåtid og fremtid gjennom engasjerende foredrag og workshops.

Det vil bli gode diskusjoner om hvordan Hovinbyen kan utvikles til et grønnere, mer tilgjengelig og inkluderende samfunn. Hvordan kan vi sammen skape et miljø der det er enkelt å velge grønne transportformer, etablere inspirerende fritidsaktiviteter for unge, og bygge moderne arbeidsplasser samt boliger i harmoni med naturen?

Hovinbyen, som strekker seg fra Etterstad til Vollebekk, er kjent for sitt mangfold og sin unike karakter. Som en naturlig forlengelse av indre by, representerer Hovinbyen en vital del av Oslos fremtid.

Del gjerne denne invitasjonen med kolleger og venner som deler vår entusiasme for Hovinbyen.

Innovasjonsdistriktet

Hovinbyen Sirkulære Oslo (HSO): I tett samarbeid med alle Hovinbyens initiativer, spiller HSO en nøkkelrolle i å fremme sirkulærøkonomi og bærekraftige løsninger. Vår innsats bidrar til å forme Hovinbyen ikke bare som et sted å lære, jobbe og bo, men som et fyrtårn for fremtidens byutvikling. Ved å innlemme sirkulære prinsipper i alt fra byplanlegging til hverdagsliv, legger vi grunnlaget for en mer motstandsdyktig og levende bydel.

Bli med oss for å forme Hovinbyens fremtid – sammen skaper vi en bedre, grønnere og mer inkluderende bydel for alle. Vi gleder oss til å se deg på Hovinbykonferansen 2024!

Lik og del arrangementet på Facebook for å holde deg oppdatert: https://lnkd.in/d9D-3hGK